avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN PRINTARI COMESTIBILE Bună ziua ! Aș ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN PRINTARI COMESTIBILE Bună ziua ! Aș dori să înființez o firma ( încă nu știu ...

Bună ziua ! Aș dori să înființez o firma ( încă nu știu care varianta ar fi mai avantajoasă ii, pf...) și care să aibă ca obiect de activitate imprimarea foilor comestibile pentru decorarea dulciurilor. Toată materia primă se achiziționează din magazine de profil, iar eu m-aș ocupa de editare, imprimare, ambalare și comercializarea online. Problema este că nu am găsit un cod caen pentru activitatea de imprimare pe suport comestibil și aici am nevoie de ajutorul dumneavoastră.
Cel mai recent răspuns: maryboss40 , utilizator 08:20, 6 Iunie 2022
Dacă nu am primit nici măcar un răspuns până acum, pot trage concluzia că această activitate nu se poate desfășura individual, ci doar într-un laborator de cofetărie, deși este doar o simplă procedură de printare !?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen trebuie să folosesc? sd6112 sd6112 Buna ziua, Aș dori să-mi deschid un PFA, dar am o întrebare la care momentan nu am raspuns. Dacă voi face filmări și editare video, cu plata în ... (vezi toată discuția)
Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d - producere si vanzare lumanari decorative/parfumate ContSters347986 ContSters347986 Buna ziua Am 23 ani si doresc sa infiintez un SRL-D avand ca activitate producerea si vanzarea lumanarilor decorative/parfumate. SRL-D pentru avantajul ... (vezi toată discuția)