avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot duce pentru înscrierea copilului la gradinita, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot duce pentru înscrierea copilului la gradinita, cerându-mi ...

Ce pot duce pentru înscrierea copilului la gradinita, cerându-mi adeverinte de venit iar soțul fiind navigator, angajat la o firma din America?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 7 Iunie 2022
O adeverinta de la firma din America, un fluturas de salariu, o copie de contract, o declaratie de venituri. Ce considerati dvs. ca puteti face public.
O declarație pe propria răspundere ca nu are venit în tara nu este în regula?

irina.pricop a scris:

O adeverinta de la firma din America, un fluturas de salariu, o copie de contract, o declaratie de venituri. Ce considerati dvs. ca puteti face public.

Depinde de ce doreste gradinita. Din punctul meu de vedere e in regula orice cata vreme nu declara in fals. Problema lor nu cred ca este venitul din tara sau din afara tarii ci veniturile pur si simplu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se cere o adeverinta de venit , nu o adeverinta de venit din tara ... atentie!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somera pot inscrie copil gradinita,ce acte aduc? giliola_a giliola_a acum sunt in somaj (astept actele de la firma sa-mi vina pt. depunerea dosarului) si in aceasta perioada se fac inscrieri la gradinite/crese de stat, si ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi elibereze cartea de munca VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 am fost data afara din firma verbal ,fara nici o decizie ,mi-am luat medical preventiv ,intre timp au trimis instintare ca nu m-am prezetat la lucru timp de ... (vezi toată discuția)
Acte inscriere copil la gradinita cu program prelungit Mihail57 Mihail57 Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea intrebare la care astept va rog un raspuns .Parintii nu sunt casatoriti legal ,au un copil aflat in grija ... (vezi toată discuția)