avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refuzul de a servi un client, service auto.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refuzul de a servi un client, service auto.

Salutare forum,
Intreb si eu aici, deoarece nu sunt in tema deloc, daca este normal si legal ca un service auto(nu dau nume), are dreptul de a refuza un client, pe motiv ca sunt "prea pretentios". Daca este cineva in masura sa ma lamureasca sau este necesar, pot oferi detalii despre experienta intampinata de mine, ca sa poata fi apreciata in mod corect situatia.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:53, 8 Iunie 2022
da, are dreptul, indiferent de motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot refuza un client? Tomita Alexandru Tomita Alexandru Buna ziua si bine v-am regasit, Am o firma de inchirieri auto. Un viitor client (nu a platit inca), PF, ma ameninta :sorry:, santajeaza cu OPC/garda ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ionuttiron ionuttiron vreau sa cumpar un renault laguna din 2001 si doresc sa-l inmatriculez fara sa platesc taxa auto ce trebuie sa fac . recomandati-mi un avocat (vezi toată discuția)
Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)