avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua! As avea si eu doua intrebari daca ma puteti ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua! As avea si eu doua intrebari daca ma puteti ajuta, ...

Buna ziua! As avea si eu doua intrebari daca ma puteti ajuta, va rog. Vorbind despre dreptul european, la ce se refera mai exact aplicarea directa, imediata si cu prioritate? (as avea nevoie de o explicatie putin mai detaliata) Si a doua intrebare, cum gasim starea de fapt intr-o speta de drept al uniunii europene?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
Raluca.Simona.09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raluca.Simona.09 , utilizator 20:25, 7 Iunie 2022
poate va ajuta acest articol
[ link extern ]
Va multunesc! Mi-a fost de folos

Cornel Vasile a scris:

poate va ajuta acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie parlamentul european -condtii pentru a fi admisa alina_25 alina_25 Acum cateva luni o ruda a facut o petitie catre Parlamentul European care din pacate a aflat acum cateva zile ca a fost declarata inadmisibila din ... (vezi toată discuția)
Codul european al contractelor iceflower iceflower Buna seara, Va rog sa imi spuneti unde as putea gasi Codul european al contractelor. Inteleg ca acest \"cod\" face distincţia între: ofertă, invitaţia ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura cu cod tva cu prefixul "eu" in declaratia 390 vies andreyuv andreyuv Buna ziua, Am achizitionat [b]online [/b]un serviciu (cazare intr-o tara europeana) de pe un [b]site american[/b]. Acesta mi-a furnizat o factura care ... (vezi toată discuția)