avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor deces necuvenit...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor deces necuvenit...

Daca a decedat o persoana neasigurata / nepensionara, iar CAsa de pensii acorda ajutor de deces fiicei lui studente in valoare de 3048 lei ( jumatate din suma ) apoi dupa 4 luni primeste fata de la CAsa de pensii decizie sa restituie suma ca a primit.o necuvenit, este legal ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:22, 8 Iunie 2022
Suma e primita necuvenit, trebuie restituita.
La ce va referiti exact cand intrebati daca e legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inapoierea catre stat al ajutorului de deces m_citea m_citea Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu niste informatii privind urmatoarea situatie: - In anul 2015, tatal meu a decedat, ulterior decesului rudele de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o mătușă decedată, care a primit o sumă ... Geodog Geodog Bună seara! Am o mătușă decedată, care a primit o sumă necuvenita de la asigurări in timpul vieții. După deces a venit o decizie de la BEj că suma ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a decedat dar pensia inca vine acasa. cum sa procedez? Luizaliz Luizaliz buna ziua, am nevoie de un raspuns. acum 4 luni tatal meu a decedat. a lucrat la ministerul de interne in provincie, dar s-a stins in Bucuresti, deci ... (vezi toată discuția)