avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Pe SEAP sunt achizionate obiecte de inventar.
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Pe SEAP sunt achizionate obiecte de inventar.

Pe SEAP sunt achizionate obiecte de inventar, de o anumita valoare si e desemnata firma de la care se vor cumpara. La 4 zile de la postare si acceptare, firma schimba pe SEAP valoarea acelor produse justificand ca ele erau din stocul vechi si au fost vandute, deci nu ni le mai poate da decat cu pretul nou,afisat (mult mai mare). Ce se poate face ?
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Insolventa sau inchidere farmacie ContSters442583 ContSters442583 Stimati specialisti, Ma confrunct cu urmatoarea situatie: detin o farmacie si oficina in mediul rural. Doresc sa le inchid din motive obiective (lipsa de ... (vezi toată discuția)
Probleme la inventar bamsy_nicu bamsy_nicu Ma poate lamuri cineva, va rog, daca urmatoarea situatie este corecta: La data de 08.10 mi s-a facut inventar la gestiune. Conform intrarilor si iesirilor ... (vezi toată discuția)
Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)