avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua! În urma cu ceva timp am achiziționat un ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua! În urma cu ceva timp am achiziționat un domeniu ...

Buna ziua! În urma cu ceva timp am achiziționat un domeniu web pentru a-mi face un site de prezentare a serviciilor, dar lam achizitionat pe persoana fizica. il pot transfera/ vinde catre firma mea? vreau sa accesez fonduri și am nevoie de un site pe numele firmei, iar prin acceste fonduri doresc sa-mi finantez si campaniile de publicitatea in online
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:28, 15 Iunie 2022
îl puteți transfera/ cesiona, dar nu vinde. luați legătura cu firma care va asigura hosting-ul
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum procedez legal dacă am un domeniu web pe persoana ... Costan Radu Stelian Costan Radu Stelian Buna ziua, Cum procedez legal dacă am un domeniu web pe persoana fizica și si vreau sa le folosesc pe persoana juridica. Nu doresc sa le transfer din ... (vezi toată discuția)
Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Servicii web intarziate+incomplete+refuz restituire bani bani_ptc bani_ptc Buna ziua, In data de 4 Ianuarie am platit pentru un serviciu Web, cu cardul, (Hosting+domeniu.ro). Activarea in mod normal trebuie sa fie instant, Dupa 4 ... (vezi toată discuția)