avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata catre instanta care nu judeca corect
Discuție deschisă în Executare silită

Plata catre instanta care nu judeca corect

Buna ziua,

Am avut un proces unde o angajata din benzinarie m-a lovit. Instanta pe baza cercetarilor de la politie a stabilit ca a fost legitima aparare si sa distruga probele cu care am fost lovita (o matura, careia i s-a rupt coada in 3). Eu doar m-am aparat de loviturile ei. Instanta deja am cerut sa se uite la probele video nu le-a luat in calcul. Am facut contestatie. Mi-au raspuns ca sunt in termen, dar ca nu am motivul pt care sa o contest si m-a obligat sa platesc 100 lei si ca au inaintat catre ANAF titlul executoriu.
Sunt obligata sa platesc? Daca da, in cazul in care nu platesc ce se intampla?
Trebuie sa astept vreo solicitare de la ANAF?
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 23:38, 14 Iunie 2022
Daca hotărârea este definitiva trebuie respectată sau se va executa silit.
Cine ma executa silit?
Nu spune ce termen am de plata. Cine ma executa silit?
Stiu ca anumite datorii mai mici se sterg dar nu stiu dupa cat timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mint ca m-am prezentat la proces camelian camelian In aprilie 2020 ducandu-ma la peco sa alimentez cu carburant si sa incarc o butelie am fost lovita de catre o angajata in spate cu pumnul. Am chemat politia , ... (vezi toată discuția)
Incaerare in bar what what DE CURAND AM FOST IMPLICAT INTR UN SCANDAL DIN CARE EU AM IESIT FOARTE SIFONAT .PROBLEMA ESTE CA DOMNII POLITISTI NE AU BAGAT LA DISTRUGERE SI INCAERARE DUPA ... (vezi toată discuția)
Executare silita belacsaba belacsaba Buna ziua De doi ani am facut un contract cu o firma de telecomunicati. Afacerea care am facut primu an a mers bine si dupa acea din pacate incet incet mai ... (vezi toată discuția)