avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Referitor la decontarea cheltuielilor cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Referitor la decontarea cheltuielilor cu cazarea refugiaților ...

Buna ziua!
Referitor la decontarea cheltuielilor cu cazarea refugiaților din Ucraina, conform HG 336/2022 si HG 494/2022, daca proprietatea este a unei societati comerciale, poate depune cererea de decontare o persoana fizica imputernicita de administrator sa administreze imobilul proprietatea firmei, iar suma aferenta sa fie transferata in contul personal al imputernicitului? Daca da, se poate face decontarea daca in extrasul CF al imobilului (pt dovada proprietatii) apare hala productie si grup social P+E cu 5 incaperi si dependinte: windfang, hol, wc, depozit?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Insusirea de catre constructor a spatiilor cu alta destinatie din bloc - abuz sau drept? adila adila Locuiesc intr-un bloc nou in care constructorul cu ocazia dezlipirii, a intabulat pe numele sau toate spatiile cu alta destinatie decat locuinta in scopul de a ... (vezi toată discuția)
Abuzul presendintelui de asociatie de proprietari vinti vinti in blocul de 10 etaje unde locuiesc s-au termoizolat peretii laterali de nord si de sud (???):O si am solicitat sa se termoizoleze si peretele din scara din ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate combustibili 2012 mary_summerdream mary_summerdream Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti cum se fac inregistrarile contabile a unui bon fiscal de motorina, care sunt sumele, un exemplu concret. ... (vezi toată discuția)