avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract Enel pentru Container
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract Enel pentru Container

Bună ziua,
Am nevoie de puțin ajutor in afacerea pe care mi-o creez, sper să mă poată ajuta cineva cu o recomandare in ceea ce aș putea face in problema mea ..
Povestea pe scurt este că am concesionat un teren public al primariei dintr-o comună, gol, pe care am amplasat un container ce va fi punct de lucru pentru un fast food.
Problema este că nu reușesc nici cum să mă branșez la curent pentru că in cf-ul terenului nu este nimic intabulat iar aparent enel nu poate trage curent așa.. nici altă companie de distribuție curent electric.
Actele ce le am in momentul de față, este doar hotărârea din consiliul local si contractul de concesiune bazat pe acea hotărâre .. clar și actele firmei (doar punctul de lucru nu este finalizat) este o problemă de acte si îmi scapă mie ceva sau chiar nu voi putea incheia un contract de distribuție in numele firmei pe acel spațiu?
Mulțumesc!

Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2022
TocheraMadalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: TocheraMadalin , utilizator 21:08, 16 Iunie 2022
Puteți achiziționa un sistem off-grid de panouri fotovoltaice!!
Nu cred că merită investiția uriașă, mai ales când o să am nevoie de o putere destul de mare.. as vrea contract pe numele firmei, nu să trag de la vecini (care oricum nu sunt de acord) dar nici să investesc dublu față de intreaga afacere, cât ar costa un sistem 15kw off grid.
Dar da, ar fi o soluție, mulțumesc

a scris:

Puteți achiziționa un sistem off-grid de panouri fotovoltaice!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie parc fotovoltaic SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu cateva informatii referitoare la obtinerea avizelor initiale si ulterioare precum si autorizatiile necesare constructiei ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container Sandorflo Sandorflo Bună ziua, Dețin un teren intravilan și doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container În lista de acte pentru obținerea ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ContSters304388 ContSters304388 Buna ziua Am nevoie de sfatul unui cunoscator, trebuie sa trag cablu pt. curentul electric prin curtea vecinului, trebuie sa obtin acordul sau la notariat, am ... (vezi toată discuția)