avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce fel de documente/situați au nevoie de adresa de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce fel de documente/situați au nevoie de adresa de înaintare ?

Buna ziua, va rog sa ma lămuriri cu o situație, ce fel de documente/situați au nevoie de adresa de înaintare ?
Sunt situații in practica unde eu consider ca nu este necesară o adresa de înaintare a unui document unde sunt deja toate informațiile necesare, ce rost are existența unei adrese?
De asemenea, in cazul in care pt anumite documente este nevoie de o dovada de primire a acelor documente, unde este legal sa se facă mențiunea ca “am primit un exemplar”, este o regula sa se noteze aceasta mențiune pe adresa de înaintare in cazul in care exista ?
Va mulțumesc, m ar interesa și un act normativ care clarifica situațiile de acest gen
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã: depunerea înscrisurilor, taxa de timbru și completarea cererii Cristiana01 Cristiana01 Buna ziua, Este prima data cand initiez o discutie pe un forum si o actiune in instanta, tocmai de aceea va rog sa manifestati rabdare si intelegere fata ... (vezi toată discuția)
Adoptia majorului de catre sotul parintelui firesc plummy plummy Buna ziua! Cum se face adoptia unui major de catre sotul parintelui firesc? Este suficienta depunerea personal a unei cereri de incuviintare a adoptiei la ... (vezi toată discuția)