avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN 4791/autorizatii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN 4791/autorizatii

Buna ziua. As dori sa import si sa vand prin intermediul internetului ochelari de soare si rame de ochelari de vedere. Vroiam sa stiu daca CAEN 4791 ar fi suficient pentru aceasta activitate. Sau exista un CAEN mai potrivit? AS dori sa incep aceasta activitate de proba asa ca mi-ar trebui sa aleg varianta care necesita cele mai putine autorizari, pana vad cu merge treaba... De asemenea este nevoie de alte autorizatii (primarie)?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2022
irinaserban, utilizator

Alte discuții în legătură

Coduri caen adaugate gresit, help! kosty000 kosty000 Buna ziua, De curand am infiintat un SRL , fara punct de lucru , fara angajat , eu administrator. Doresc sa am cateva tipuri de activitati si se pare ca nu ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare prin internet cu import-export ririana ririana Buna ziua, Daca desfasor activitatea de vanzare prin internet, si doresc sa vand (tot prin internet) si in afara tarii, dar si sa cumpar marfuri din afara, ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)