avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună Dimineața, am cumpărat un laptop, ceva foarte ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună Dimineața, am cumpărat un laptop, ceva foarte ...

Bună Dimineața, am cumpărat un laptop de la altex, ceva foarte scump, laptopul a venit la pachet cu windows preinstalat, după câteva luni, nu mai merge bine, a fost dus la garanție și ei spun ca este de la windows și dacă vreau sa îl repare sa plătesc 300 lei, cum vine asta când tu cumperi un dispozitiv cu tot cu soft preinstalat, ei nu sunt răspunzători de softul pe care ți-l pun pe acel laptop? Dacă mâine nu mai merge telefonul, caut pe cei de la google sa rezolve problema de Android, eu zic atât timp cât eu ca și client am cumpărat un laptop cu tot cu soft, firma de unde am achiziționat acest produs, trebuie sa ofere garanție pe tot pachetul soft și hard.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:56, 22 Iunie 2022
Aveți dreptul să faceți plîngere la protecția consumatorului.Spuneti-le prima dată lucrul asta,pe e-mail.Asteptsti un răspuns,urmărind un anumit termen!!Daca nu primiti răspuns favorabil,faceți plîngere a!!
Verificați versiunea Windows, pe factură. Scrie OEM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta la windows w0lfshad3 w0lfshad3 E pe user, pe calculator, pe firma, pe ce? (vezi toată discuția)
Reparatii laptop LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)
Mij fix sau ob de inventar i.mircea i.mircea Buna seara tuturor, Am primit o factura, pe primul rand am sistem desktop ( calculator) de 1650 lei iar pe randul al doilea Windows de 325 lei, cum sa ... (vezi toată discuția)