avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună. Cine mă poate ajuta cu o informație :la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună. Cine mă poate ajuta cu o informație :la dosarul "noua ...

Bună. Cine mă poate ajuta cu o informație :la dosarul "noua casa " se mai poate verifica stadiu dosarului când pleacă de la bancă la fondul de garantare? Pe FNGCIMM nu apare deloc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 23:23, 22 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Cel mai indicat ar fi să luați legătură cu un reprezentant al FNGCIMM, folosind formularul de contact de pe site-ul acestora: [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)
Termenul in care se acorda avizul de la fngcimm cristi_sf2002 cristi_sf2002 stie cineva care este termenul legal pentru acordarea avizului din partea FNGCIMM in scopul achizitionarii unui apartament prin programul \"Prima ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupeara avansul pierdut pentru o casa datorita incompetentei sistemului bancar? mariaioanan mariaioanan i In luna octombrie 2014 am solicitat un credit Prima Casa la agentia BRD-Aushan Titan. In luna decembrie dosarul era complet dar nu a ... (vezi toată discuția)