avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, ma scuzați pentru deranj, în urma cu o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, ma scuzați pentru deranj, în urma cu o lună de ...

Bună ziua, ma scuzați pentru deranj, în urma cu o lună de zile, v-am scris, referitor la un abuz al unui executor și ma refer la un sechestru pus pe o mașină, care nu este înmatriculata pe numele meu, ea fiind pe numele itatăl meu. Ieri am primit o notificare de la EOS KSI, ca este pus sechestru pe mașină, azi am verificat și într-adevăr, asa este. Am toate actele care atesta ca eu nu figurez, decât pe certificatul de înmatriculare, ca fiind utilizator, și ma întreb cum se poată sa facă asta, mai ales ca știu cad se interesa pe la impozite, dacă nu figureaza mașina pe numele meu. O sa zică ca a fost o greșeală de nume.Azi am cerut de la serviciul inmatriculari, sa-mi deie o adeverință din care reiese ca nu eu sant proprietari doar utilizator... Dacă ii fac plângere penala, are vreo relevanta, sau cred ca pana la urma trebuie să-și facă dreptate omul singur, ca în justiție nu mai are credibilitate(și cred că-mi dați dreptate). Mai rău, când a depus actele, la Judecătorie, acolo nu se verifica, sau se cere acte doveditoare, sau e ca pe vremea boierilor,daca nu mai rău. Mai am una cu un dosar perimat, cu alt executor, care s-a trezit să-i deie un nr nou, și hop cu procesul pe rol. Judecătoria și tribunalul de la Bistrița, tărăgănat vreo 3 ani fără nici un rezultat real..Sincer nici nu știu cum sa mai pun problema. Dacă, și le fac oricum plângere penala, la ambii executori, normal trebuia sa pot face și la judecătoare, ca sant in........ dar ăștia au avut grija sa nu fie trași la răspundere, unde pot sa le trimit, undeva la București, sper ca acolo sa fie careva, (dacă pot mișcă și ei) sa între la un control mai amănunțit în zona asta, poate mai reduc și din alt domeniu de infractori. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ma scuzați, dar am citit în rubrica dvs, despre ... Sorin Puscas Sorin Puscas Bună ziua, ma scuzați, dar am citit în rubrica dvs, despre un client care a avut un credit pe persoana fizica, si se afla deja în executare, dar ... (vezi toată discuția)
Executare si;ita macrita macrita In anul Aprilie 2014 am avut proces eos ksi pentru un credit luat de la ING. Sentinta s-a pronuntat in 2 saptamani de la deschiderea procesului. Undeva prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)