avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună, nu știu unde se încadrează întrebarea mea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună, nu știu unde se încadrează întrebarea mea dar am o ...

Bună, nu știu unde se încadrează întrebarea mea dar am o problema cu SERVICE-UL AUTO! Dacă mecanicul a rupt o bujie în motor în timp ce încerca să o schimbe cine este obligat sa plătească manopera pt , desfacerea, extragerea acesteia?! El spune ca eu. Ce pot face în acest caz?

Alte discuții în legătură

Mi-au stricat masina in service SergiuUigres SergiuUigres Buna ziua, Mi-am cumparat o masina in vara anului trecut, am dus-o la un service autorizat [Editat - in forum este interzisa publicarea numelui ... (vezi toată discuția)
Motor spart în reprezentanța auto, în timpul testelor de după schimbarea egr. ce de făcut? service-ul nu-și asumă responsabilitatea raduhas raduhas Buna ziua Am o speta mai ciudata. Mai exact am dus masina la service(revenire schimbat EGR in garantie) in data de 04.01.2018, iar pe data de 10.01.2018, ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto viperablue viperablue Sunt proprietarul unei masini oarecare care in decembrie 2013 a fost intr-un service pentru o revizie totala, distributie, filtre, ulei etc ... Cu aproximativ ... (vezi toată discuția)