avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am cumparat un aspirator pe persoana ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am cumparat un aspirator pe persoana juridica, iar ...

Buna ziua! Am cumparat un aspirator pe persoana juridica, iar firma de la care l-am luat ma informeaza faptul ca nu il pot returna deoarece asa prevede legea. Oare este adevarat? Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:17, 26 Iunie 2022
S-a exprimat usor gresit, dar ideea generala este ca firmele NU sunt protejate de ANPC asa cum sunt protejati consumatorii.
daca nu aveti un contract detaliat, cu clauze si actiuni, tot ce puteti face e sa va judecati. Legea presupune ca o firma isi poate asigura serviciile unor profesionisti pentru a evita astfel de neplaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un magazin online si de fiecare data clientii s-au ... dianaochelari dianaochelari Buna ziua, Am un magazin online si de fiecare data clientii s-au invatat sa ameninte cu ANPC-ul chiar daca legea este de partea mea. De exemplu sunt ... (vezi toată discuția)
Reevaluare garantie imobiliara - idei? solutii? ioni69 ioni69 Buna seara, Astazi am primit o scrisoare de la Volksbank prin care imi cere sa primesc un evaluator platit de ei care imi va reevalua apartamentul pus ca si ... (vezi toată discuția)
Transportul comenzilor online neridicate sau refuzate Maria32 Maria32 Buna ziua, Sunt administratorul unui magazin online si ma confrunt cu comenzi neridicate sau refuzate la primire- fara nici un motiv-de cumparatori. Va rog ... (vezi toată discuția)