avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... In cazul in care mi-a fost piratata parola unui joc si ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

In cazul in care mi-a fost piratata parola unui joc si am suferit ...

In cazul in care mi-a fost piratata parola unui joc si am suferit pierderi de obiecte(care costa bani reali!) ce demersuri pot face de recuperare a acestor obiecte?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:44, 25 Iunie 2022
Ați reclamat acest rapt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! acum 14 zile am depus dosarul în vederea înscrierii ... Vladut2014 Vladut2014 Bună ziua! Acum 14 zile am depus dosarul în vederea înscrierii unui moped la Primăria Sectorului 5. La momentul depunerii actelor mi s-a spus că voi intra ... (vezi toată discuția)
Cineva a creat acum 5 luni un cont pe netflix și a plătit folosind datele cardului meu. nu ar trebui ca banca să garanteze securitatea banilor clienților? darius12 darius12 speta: In august ac am observat pe un extras de cont ca sunt abonat la netflix de 5 luni in conextul in care eu nu am creeat un astfel de cont. Am blocat ... (vezi toată discuția)
Modificarea actiunii sabinna sabinna Doresc sa va consult in urmatoarea problema: Litigiu intre doua societati comerciale. Reclamanta solicita prin cererea de chemare in judecata obligarea la ... (vezi toată discuția)