avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procesul verbal de constatare a infracțiunii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procesul verbal de constatare a infracțiunii flagrante constituie ...

Procesul verbal de constatare a infracțiunii flagrante constituie act de sesizare?
Am văzut ca in doctrina se susține ideea ca in cazul unei infracțiuni flagrante, sesizarea din oficiu constituie actul de sesizare, dar in cazul asta care sunt documentele întocmite in conf cu art 291 alin 2, adică cele îndeplinite de funcționari publici in exercitarea atribuțiilor de serviciu?

Alte discuții în legătură

Daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila? din moment ce fapta nu ... (vezi toată discuția)
Art 337 din ncp-sustragere de la recoltare probe biologice aurelpesa aurelpesa - am un dosar in care inculpatul a fost trimis in judecata pt sustragere de la recoltarea de probe biologice. Constatarea a fost facuta de jandarmi si politia ... (vezi toată discuția)
Juridic costel_gr2013 costel_gr2013 daca un politist intocmeste un proces verbal de constatare in afara zonei de competenta care este stabilita prin lege, acest proces verbal poate fi valabil? (vezi toată discuția)