avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este infracțiune daca sunt prins pe un tren de marfa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este infracțiune daca sunt prins pe un tren de marfa aflat in ...

Este infracțiune daca sunt prins pe un tren de marfa aflat in miscare sau contravenție, in cazul in care nu fur, nu avariez nimic?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 11:43, 27 Iunie 2022
Atat timp cat nu este prevazuta ca fapta penala, deplasarea cu orice mijloc de transport fara a plati costul deplasarii, nu poate ramane decat o contraventie si raspunderea civila pentru prejudiciul produs (costul cheltuielilor de transport)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)
Furt - prima abatere. Asd.qwe Asd.qwe Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)