avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, O cunoștință a bunicilor mei are pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, O cunoștință a bunicilor mei are pensie pe caz ...

Bună ziua,
O cunoștință a bunicilor mei are pensie pe caz de boala. Sa fie sănătos, nu ne intereaza, dar se pare ca având prea mult timp, terorizează vecinii , nu I lasa sa ia apa dintr o fantana a stra sta bunicilor noștri, mereu se lauda ca el are pensie, merge la comisie, "rezolva" și gata. As vrea sa reclam acest lucru, doar ca nu știu cărei instituții sa ma adresez. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Mătușa îi ia banii bunicii cu ajutorul unei declarații false, făcută fără ca bunica să fie prezentă la notar. unde se poate face plângere împotriva notarului și a mătușii? mariiuca mariiuca Buna ziua. Bunica mea are o pensie de handicap si un ajutor pentru insotilor, fara a avea un institor anume. Matusa mea a facut o declaratie la nortar ca este ... (vezi toată discuția)
Vecina Turcu razvan Turcu razvan Buna ziua! vin si eu cu o intrebare la dumneavoastra daca nu e cu suparare, eu locuiesc undeva la tara, la curte mai bine zis si pe proprietate mea e cam ... (vezi toată discuția)
Incasare pensie de handicap fara ingrijirea persoanei Nico111 Nico111 Buna seara. Am și eu o problema la care nu găsesc rezolvare pe google. Bunica mea, confirmată medical cu alzheimer si schizofrenie, terorizeaza zilnic ... (vezi toată discuția)