avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună ziua! Va rog sa ma ajuți cu o informație. Mai ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună ziua! Va rog sa ma ajuți cu o informație. Mai exact este ...

Bună ziua!
Va rog sa ma ajuți cu o informație. Mai exact este vorba de o societate comerciala care dorește sa întocmească o HAGA prin care dorește sa repartizeze dividende din profitul rămas nerapartizat al anului 2021. La data bilanțului, profitul lui 2021 a rămas nerapartizat. Se poate ca după depunerea bilantului sa se facă Pv și sa se repartizeze dividend din acel profit?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:57, 28 Iunie 2022
sigur ca da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare bilant 2021. cateldestept cateldestept Completare bilant 2021: Profitul anului 2021 se va repartiza pe dividende anul acesta. In bilantul la 31.12.2021 se va reflecta undeva acest lucru, sau doar in ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica 2020 ionela11 ionela11 Buna ziua, Administratorul unei societati comerciale care nici macar nu a ridicat dividente sa plateasca cass la ele? Trebuie neaparat sa depuna declaratia ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale tania.florea tania.florea Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de cedare parti sociale in cazul in care asociatul Unic al unei societati cedeaza peste 60% din ... (vezi toată discuția)