avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, În legătură cu programul\" Rabla ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, În legătură cu programul" Rabla local", am următoarea ...

Bună seara,
În legătură cu programul" Rabla local", am următoarea întrebare, am un autoturism Fiat Marea 2002 TDI, pe care nu îl mai folosesc (este defect), în evidenta primăriei Vadeni Brăila, însă este înscris pe municipiul Galați, unde as putea sa fac cerere de radiere și scoatere din evidentele fiscale și predat la REMAT?!
Mulțumesc anticipat!
Viorel Apostu
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:24, 29 Iunie 2022
Acolo unde platiti impozit pentru autoturism, unde figurati cu el pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere epuremarius epuremarius am dus o masina la programul rabla in 2010 printr-o procura deoare ce nu eram propietar, am facut actele de vanzare cumparare si am inscris-o la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Autoturism ce va fi depus la remat tiberiu60 tiberiu60 Autoturism ce se intentioneaza a fi depus la REMAT (deocamdata nu sunt fonduri) in vederea programului RABLA. Daca acest lucru nu este posibil pana la finele ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autovehicul radiat din circulatie la cerere gaskoe gaskoe Bun gasit Am radiat din circulatie, la cerere, un aututurism personal (marca Trabant) care nu a mai circulat pe drumurile publice de cca 10 ani, fiind ... (vezi toată discuția)