avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am fost la un coafor. El mi ars parul foarte rau. Acum ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am fost la un coafor. El mi ars parul foarte rau. Acum el nu ...

Am fost la un coafor. El mi ars parul foarte rau. Acum el nu vrea sa fac tratamente pentru recuperare si nu vrea sa da mi banii inapoi. Nu mi a dat si bon fiscal. Ce pot sa fac ? Ca vreau banii inapoi.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:07, 2 Iulie 2022
Fara bon ca dovada ca ati fost acolo,nu puteti face nimic.Parerea mea
Ce dovezi detineti ca ati fost la acel coafor ? Puteti proba cu martori daca ajungeti in instanta. Este de preferat o intelegere pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ochelari de vedere Elisa Alexandra Elisa Alexandra Am achizitionat o pereche de ochelari de vedere . Vreau sa-i schimb sau sa-mi primesc banii inapoi. Deoarece nu ii pot purta , nu am fost sfatuita ... (vezi toată discuția)
Problema la coafor... micutza21 micutza21 buna! am o problema la un coafor ... am fost la coafor sa ma tund dar coafeza nu a avut timp de mine si mi-a zis k ma poate tunde \"domnisoara\" (ea fiind o ... (vezi toată discuția)
Pot sa merg la politie si sa fac reclamatie de inselaciune(imprumut suma de bani=> neprimit inapoi) avand ca dovada convorbiri messenger, mesaje telefon? GTony GTony Am facut marea prostie de a imprumuta cuiva o suma de bani, vrand sa fac o fapta buna pentru ca m-a ajutat intr-o anumita situatie. Suma este de 250 RON. La ... (vezi toată discuția)