avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, anul trecut am aflat ca mi-a facut tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, anul trecut am aflat ca mi-a facut tatal meu (actual ...

buna ziua, anul trecut am aflat ca mi-a facut tatal meu (actual decedat) titlu de proprietate si mi-am scos duplicat cu buletinul meu (toate actele mi-au fost furate), iar cu cadastrarea generala am primit cf-uri. Intrebarea mea este daca eu si tatal meu sunt pe titlu de proprietate, am si cf-urile (toate documentele sunt fara CNP), cum pot demonstra la notar ca sunt eu pe cf-uri si nu tatal meu (cu acelas nume ca si al meu) avand in vedere ca am o sora si-o mama, trebuie sa cer de la notar autentificarea cf-urilor sau succesiune?
Cel mai recent răspuns: laura49 , utilizator 09:43, 4 Iulie 2022
Daca figureaza in actele de proprietate tatal dv va trebui dezbatuta succesiunea chiar daca figurati si dv ca proprietar pentru ca in urma partajului in baza certificatului de mostenitor in registrele de publicitate imobiliara se vor inscrie si mostenitorii.
nu stiu sigur daca e tatal meu pe titlu de proprietate, am procesul verbal ( baza pe care s-a infintat titlul) ca tatal meu inainte cu 3 ani de-a muri mi-a facut titlu de proprietate( mama si sora s-au straduit ani de zile sa ascunda asta luandu-mi toate documentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.f. versus titlu de proprietate rodica nicolescu rodica nicolescu Ma intereseaza ce riscuri pot intampina daca eu imi fac succesiunea in baza C.F.-urilor de propietate iar in Titlul de Propietate eliberat de comisie figureaza ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama ramasa vaduva Marica_sz Marica_sz Bună ziua, Pe scurt prezint situația actuală: Tata a murit în 1986 august, în decembrie a avut loc succesiunea , la care în mod normal ... (vezi toată discuția)
Poate notarul obiecta la valoarea unuei tranzactii de vanzare-cumparare ? atitirisca atitirisca Buna ziua, Tatal meu impreuna cu cei 3 frati ai lui au mostenit un teren de la parinti. Tata si inca un frate au cumparate(prin chitanta de mana, in ideea ... (vezi toată discuția)