avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studii superioare cu licență vs doctorat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studii superioare cu licență vs doctorat

Vreau sa merg la un concurs la care se cer studii superioare de lunga durata absolvite cu licenta sau diploma echivalenta în construcții civile. Eu am licență în geografie, diploma de studii aprofundate in amenajarea teritoriului si dezvoltare durabila doctorat in construcții civile. Sunt eligibilă pt a-mi fi acceptat dosarul? (Am și vechimea ceruta la experienta minima în domeniul respectiv).

Alte discuții în legătură

Concurs recrutare administrația publică agario agario Bună ziua, la un concurs de recrutare pentru un post de conducere în administrația publică (secretar comuna) este obligatoriu masterul sau studiile ... (vezi toată discuția)
Poate fi considerat doctoratul ca vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii funcției publice? d_dany21 d_dany21 Buna ziua, Poate fi considerat doctoratul ca vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice? Spre exemplu doctoratul in chimie ... (vezi toată discuția)
Angajare consilier asistent florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea functiei de consilier grad profesional asistent, din cadrul directiei de politici salariale, si am ... (vezi toată discuția)