avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Ce trebuie facut de institutia publica pt ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Ce trebuie facut de institutia publica pt vizualizarea corecta a facturii?

Incepand cu 1 iulie.2022 este obligatorie FF electronica in relatia B2G. Cu toate acestea in Forexebug factura apare in format xml. Ce trebuie facut de institutia publica pt vizualizarea corecta a facturii?
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 11:48, 5 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
II comunicati si factura ca pana acum pe langa transmiterea in SPV ca xml. Sau poate sa-si converteasca ei in PDF din XML cu aplicatia de la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa inscriu firma in e-factura pentru ca lucram cu autoritatile statului? ionela11 ionela11 Buna ziua, Trebuie sa inscriu firma in e-factura obligatoriu de la 01.07.2022 pentru ca lucram cu autoritatile statului? Cum functioneaza acest ... (vezi toată discuția)
Lucrez într.o instituție publica și deși începând cu 01.07.22 ... croberta croberta Lucrez într.o instituție publica și deși începând cu 01.07.22 e obligatorie ff electronica, furnizorul îmi trimite prin curierat marfa, însoțită de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare e-factura ionela11 ionela11 Buna ziua, Cum inregistrez pe ANAF o firma in registrul E-factura dar nu trebuie sa completez 084 in relatia B2G este firma. As dorii pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)