avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am fost desemnata prin decizie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am fost desemnata prin decizie judecatoreasca, tutore ...

Buna ziua. Am fost desemnata prin decizie judecatoreasc, tutore pentru mama....86 ani, dementa mixta.......in mai 2019. In 2020 articolul 164 C.civ. a fost declarat neconstitutional. Cand este statutul meu si ce trbuie sa fac mai departe. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 05:54, 16 Iulie 2022
Nu trebuie sa faceti nimic, intre timp s au inlocuit dispoziile declarate neconstitutionale.

Normal ar trebui ca toate dosarele sa fie revizuite dar pana sa se intample asta va vedeti de treaba ca si pana acum vis a vis de ingrijirea si reprezentarea intereselor mamei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În 2020 a fost declarat neconstitutionl, art. 164 ... Lylyca Lylyca Bună ziua. În 2020 a fost declarat neconstitutionl, art. 164 C.civ., in baza căruia am obținut de la insatata de judecata statutul de tutore pentru mama ... (vezi toată discuția)
Instituirea tutelei asupra mamei bolnave ContSters61389 ContSters61389 Mama este grav bolnava de dementa mixta si intentionez sa deschid actiune pentru tutela.Vreau sa stiu daca dupa instituirea tutelei pot sa o internez intr-un ... (vezi toată discuția)
Luarea in tutela a mamei, bolnava de dementa mixta ionel-s ionel-s Buna ziua. Mama este diagnosticata cu dementa mixta, locuieste cu mine, deci eu am grija de ea. Doresc s-o iau in tutela. Mai am o sora , insa este cu ... (vezi toată discuția)