avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt tutore pentru mama mea si pe motiv ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt tutore pentru mama mea si pe motiv ca fratele ...

Buna ziua. Sunt tutore pentru mama mea si pe motiv ca fratele meu, neavand unde sa locuiasca a revenit la caminul parintesc, ma gandesc sa ma retrag din aceasta postura la dorinta lui. Din nefericire este alcoolic si nu accepta ca are probleme de sanatate. Inainte de a cere inlocuirea mea, consider ca trebuie sa fie evaluat din punct de vedere al discernamantului. Am motive sa gandesc in acest mod pentru ca in decursul vietii lui a pierdut tot ce a primit de la parinti. El nu recunoaste ca are problemele pe care le-ar putea atenua pe cale medicala, daca ar fi cooperant. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunica cu dementa in boala alzheimer mihaimadalina mihaimadalina Buna ziua, bunica mea paterna, este diagnosticata cu dementa in boala Alzheimer de aproximativ 2 ani. De aproape 1 an este pusa sub interdictie, mama mea ( ... (vezi toată discuția)
va rog o opinie calificata elena constanta elena constanta Buna seara, va rog daca se poate as dori o opinie calificata legata de urmatoarea speta : cu ceva ani in urma (aprox 10 ani) bunicii mei au decedat , lasand ... (vezi toată discuția)
Tutela pentru parinti virstnici in ce C Tarnita C Tarnita Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu obtinerea tutelei pentru un parinte virstnic, in cazul in care parintele cetatean roman se afla intr-o alta tara ... (vezi toată discuția)