avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzare delapidare. Pe scurt am nevoie de un avocat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzare delapidare. Pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti ...

Acuzare delapidare.
Pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti care ma poate reprezenta, tinand cont ca nu sunt in tara si trebuie sa ma prezint pe data de 19.07.2022 la sectia de politie in calitate de "martor" la dosar penal, maine ar trebuii sa iau legatura cu politistul care se ocupa de ancheta. Stiu ca sansele sunt slabe sa gasesc ceva intr-un timp atat de scurt dar imi incerc norocul. As vrea sa stiu ce ar trebuii sa spun maine politistului ca sa nu ma "incriminez", nu vreau ceva gratuit si nu caut recomandare, vreau pe cineva care sa se ocupe de asta
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:14, 15 Iulie 2022
Buna seara
Daca sunteti citat in calitate de martor, avocatul nu poate sa va reprezinte. Acesta poate sa va insoteasca, dar dvs. trebuie sa fiti prezent.

Aveti posibilitatea sa alegeti pe unul dintre avocatii care sunt pe aceasta platforma, aplicand filtre de cautare pentru Bucuresti. Aveti in partea de sus a acestui forum: "consultanti" apoi aplicati filtre "avocati" apoi "Bucuresti".
De asemenea aveti posibilitatea sa alegeti un avocat din tabloul avocatilor: [ link extern ]
aplicand aceleasi filtre.

succes!
Atunci in cazul in care nu ma pot prezenta din cauza ca nu sunt in tara voi primii acea amenda judiciara intre 250 si 5000 de lei?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna seara
Daca sunteti citat in calitate de martor, avocatul nu poate sa va reprezinte. Acesta poate sa va insoteasca, dar dvs. trebuie sa fiti prezent.

Aveti posibilitatea sa alegeti pe unul dintre avocatii care sunt pe aceasta platforma, aplicand filtre de cautare pentru Bucuresti. Aveti in partea de sus a acestui forum: "consultanti" apoi aplicati filtre "avocati" apoi "Bucuresti".
De asemenea aveti posibilitatea sa alegeti un avocat din tabloul avocatilor: [ link extern ]
aplicand aceleasi filtre.

succes!

Sunteți martor pe situația de fapt sau v-au citat in calitate de martor bănuit de savarsirea infracțiunii?
Aveti dreptul la avocat și ca martor.
Și pe legea veche am asistat martori iar pe legea noua este cu atât mai mult necesar.
Aspectele concrete se analizează de avocat la politie dacă nu sunt clarificate pana la audiere.
Mai înainte de a va prezenta la audiere aveti dreptul de a discuta confidential cu avocatul.
Pentru un onorariu separat, avocatul va poate amâna prezenta la audiere.

Avocat în București puteți găsi ușor dar depinde și de calitatea prestației avocatului căci aveți nevoie de avocat experimentat cred eu și nu de unul de abia ieșit de pe băncile facultății.

Puteti întreba și avocatii după forum ce costuri ar genera apărarea dvs. pentru ca și aici sunt destui din București.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va pot spune exact ce scrie pe citatie sau va pot da o poza. Nu cer consiliere probono.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sunteți martor pe situația de fapt sau v-au citat in calitate de martor bănuit de savarsirea infracțiunii?

Alte discuții în legătură

Citație în calitate de martor la o cercetare penală pentru delapidare. ce se poate întâmpla dacă nu reușesc să ajung acolo la termenul fixat? Pricosmin Pricosmin Buna ziua, in urma cu cca 6 saptamani am primit un apel telefonic de la o persoana care s-a recomandat a fi \"X\" de la IPJ Botosani. Mi s-a comunicat faptul ... (vezi toată discuția)
Audierea in calitate de martor bozzont bozzont Am fost chemat la politie unde mi s-a spus ca o anumita persoana a depus plangere impotriva unui grup de persoane din firma in care eu lucrez pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere ?! francisca_maria francisca_maria Buna ziua, intr-o seara pe la ora 21 suna la usa parintilor mei un politist foarte nervos si suparat ca \"vin pe timpul meu si cu masina mea si sunt ... (vezi toată discuția)