avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cetatean Sirian (fost cetatean roman care a avut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cetatean Sirian (fost cetatean roman care a avut cetatenie ro timp de 43 de ani), expulzat pe motive de securitate nationala (abuzive si aberante el fiind doctor pe linia 1 covid) , judecatoria interzice statului roman sa il expulzeze in siria insa le pun

As avea si eu o situatie, este vorba de tatal meu. Cetatean Sirian (fost cetatean roman care a avut cetatenie ro timp de 43 de ani), expulzat pe motive de securitate nationala (abuzive si aberante el fiind doctor pe linia 1 covid) , judecatoria interzice statului roman sa il expulzeze in siria insa le pune celor de la igi optiunea sa l returneze intr o tara terta, As vrea sa stiu, va rog, care sunt acele tari terte unde ar putea sa mearga? De unde avem garantia ca acele tari o sa il primeasca? Serbia sau Moldova l ar primi? Mentionez ca are varsta de 63. Autoritatile romane in special imigrarile nu au stiut sa ne puna la dispozitie un raspuns. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
Mara97, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 12:01, 16 Iulie 2022
Nu contează că a avut cetățenia română. Pentru a înțelege mai bine situația, vă puteți documenta aici:
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Minor roman retinut de tata in siria, revenire in tara imposibila jenimarica jenimarica va supun atentiei urmatorul caz: Din anul 2011 eu si fiul meu in varsta de 7 ani ne aflam intr-o situatie disperata. In 11.03.2011 am aterizat pe ... (vezi toată discuția)
Reîntregirea familiei sisi_dado sisi_dado Sunt casatorita cu un cetatean syrian doar prin religie eu sunt de curand in romania am un copil cu el am 17 ani dar nu avem acte de casatorie copilul e pe ... (vezi toată discuția)