avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoatere din intravilan agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoatere din intravilan agricol

Buna ziua!
Ma aflu in urmatoarea situație: am "moștenit" prin contract de vânzare-cumparare de la bunica mea un teren in Stupini, Brasov care se afla in camp la aproximativ 100m distanță de drum asfaltat cu alte case si cu utilitati.

Problema ar fi ca terenul este încadrat în categoria intravilan arabil, credeti ca ar putea fi scos terenul din circuitul agricol sau cel mai probabil o sa am de așteptat pana se extinde zona si pana cand o sa se ocupe primaria de extindere cu utilitati+ drum si in zona mea?

Tin sa precizez ca si drumul e drum agricol foarte ingust intre terenuri.
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 10:30, 15 Iulie 2022
Poti intreba la primaria din raza localitatii serviciul agricol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)