avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua! As dori sa aflu mai multe detalii despre ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua! As dori sa aflu mai multe detalii despre procesul de infiintare ...

As dori sa aflu mai multe detalii despre procesul de infiintare a unui SRL pentru o agentie de onlyfans. Momentan sunt in R. Moldova, dar detin cetatenie romana. Urmeaza sa ma mut in urmatoarele 1-2 luni pe teritoriul Romaniei.

Exista vreo diferenta majora dintre procesul de infiintare al unui cetatean, si al unui strain? De asemenea, ce documente sunt necesare pentru intocmire?

Alte discuții în legătură

Infiintare srl doar cu pasaport (domiciliu in strainatate) bopejab bopejab Infiintare SRL doar cu pasaport. Buna, la moment ma aflu in Marea Britanie (si sunt domiciliat aici). Am pasaport romanesc cu domiciliu in UK. Nu am locuit ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain nerezident mona85 mona85 Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a angaja un cetatean turc nerezident. Ce documente sunt necesare? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Fondator srl Tudor1974 Tudor1974 Salut prieteni..Am nevoe de ajutor..Sunt cet.Roman cu dom. in R Moldova..Cum pot infiinta un SRL...Cetatenii cu domiciliul in afara Romaniei nu detin buletine ... (vezi toată discuția)