avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public obraznic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public obraznic

Buna ziua, ce a trebui sa raspund sau cum ar trebui sa ma comport cu un functionar publuc care țipa la mine spunand ca de ce nu inteleg. In public in plus. Este vreo cale administrativa de a-i aduce aminte minima politete? Tot el e șeful, ca pe vremea de trista amintire, iar bietul cetatean cu capul aplecat in fața ghiseului ? Ma scuzati pt intrebarea cam ridicola si va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:11, 21 Iulie 2022
Bună ziua,

Nu e ridicolă întrebarea.
Aveți aici formularul pentru petiții online:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudicii din cauza si in timpul exercitarii atributiilor de serviciu papiu papiu V-as ruga sa-mi spuneti si mie prin ce lege suntem aparati noi,functionarii publici , de injuriile care n-i se aduc de unele persoane,persoane care ,dupa aia ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns reclamatie itm VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 cum procedez daca itm nu raspunde la reclamatie ,patronul ma amenintat ca are relatii la itm (vezi toată discuția)
Aparare impotriva unui petent care da in judecata tot ce misca in institutie ContSters14496 ContSters14496 Avem un cetatean care a locuit intr-o locuinta de stat dar locuinta sa e retrocedata si prin urmare e pe drumuri. Cetateanul a facut cativa ani de inchisoare ... (vezi toată discuția)