avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara aș vrea să știu dacă soțul meu poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara aș vrea să știu dacă soțul meu poate să bage ...

Bună seara aș vrea să știu dacă soțul meu poate să bage divorț la urgență în tribunal fără actele mele menționez că sunt plecată afară din țară
Cel mai recent răspuns: Tabarana , utilizator 18:15, 27 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Soțul dvs poate sa introducă oricand cerere pentru desfacerea căsătoriei. Singurul act de care are nevoie pentru deschiderea dosarului este o copie xerox( nu originalul) de pe certificatul de căsătorie.
Ar fi indicat sa contactați un avocat și sa discutați în detaliu. Eventual, puteti sa formulați chiar dvs prima cererea de divorț dacă aveți temerea ca soțul o sa indice o adresa de-a dvs greșită și sa nu fiți înștiințata de proces.
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o procedura de urgenta ,sotul dvs poate face demersur la instsnta pt desfacerea căsătoriei .Contactati.un av din timp..
Copii majori legitimi pot fi chemați ca martori în instanță?
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
Tabarana, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciodata si sub niciun motiv in procedura civila descendentii nu pot fi chemati in instanta ca martori
Poate.

Alte discuții în legătură

Bună , mă numesc tabita și aș dori sa știu ce trebuie sa fac ca sa pot divorța ... Tabitaapostol Tabitaapostol Bună seara, aș dori sa știu ce trebuie sa fac ca sa pot divorța dacă soțul nu vrea iar certificatul de căsătorie este la el și nu vrea sa mi-l dea ca ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 15 ani fara copii. gabriela paius gabriela paius buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri si sfaturi.sunt casatorita de 15 ani fara copii si locuim in casa parintilor mei.as dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort de sotia din strainatate lacyka1969 lacyka1969 buna.doresc sa mentionez faptul ca am intentat divort cu acordul partilor.sotia fiind la lucru in germania in 12august cand a fost in tara a fost la un notar ... (vezi toată discuția)