avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am divorțat la notar si fetita este la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am divorțat la notar si fetita este la mine iar ...

Bună ziua! Am divorțat la notar si fetita este la mine iar alocația este pe numele fostului soț. Ce pot face sa o mut pe numele meu. De fostul nu mai stiu nimic este prin strainatate nu am niciun contact cu el. O pot muta fără aprobarea lui? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 13:55, 27 Iulie 2022
Dacă ați divorțat recent la notar înseamnă că ați luat legătura cu soțul dvs ca să îl informati sa fie prezent atat la depunerea actelor cât și după cele 30 de zile timp de gândire.
Il puteți notifica pe email sau pe ultimul nr de telefon sa solicite schimbarea titularului alocației.
Daca nu reusiti, incercați sa mergeți cu convenția notariala de divort si planul parental la instituțiile statului ca sa solicitati schimbarea titularului alocației.
Dacă nu vi se permite fără acordul tatălui atunci trebuie sa il acționați în instanta pentru a suplini acordul sau.
Contactați un avocat dacă întâmpinați probleme.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face Suntem divortati de un an si jumatate,la mine a ramas copilul cel mic iar la fosta sotie fetita in varsta de 11 ani dar custodia e in comun pt ambi copii,In ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face legal in acest caz special? divort cu minori doryen doryen iata pe scurt cazul: Dupa patru ani de casatorie legala,sotia este fortata sa plece din domiciliul conjugal de carte sot, care pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda in cazul copilului meu de 10 ani care îmi este încredințat mie ca mama dar tatăl lui refuza sa meargă la notar pentru a face o procura sa îmi iau copilul cu mine în anglia? Monica Ticosan Monica Ticosan Sunt divorțată de tatăl copilului de 4 ani, eu am plecat de la dansul când băiatul avea 2 ani pentru ca era un barbat violent și de multe ori mă agresa ... (vezi toată discuția)