avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imputernicire avocatiala si reversul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imputernicire avocatiala si reversul

Buna ziua, cum se poate scoate un avocat dintr-un proces civil ce doresc sa nu ma mai reprezinte, sa nu mai aiba acces la dosarul electronic si sa nu mai primeasca correspondenta pt mine? Mai am un avocat ce va ramane. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anastasia gar , utilizator 13:36, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e vb de litigiu intre mine si avocat, onorariul a fost achitat de la bun inceput, exact ce scria in contract. Nu era onorariu de succes convenit. Problema mea e sa nu ma "incurce" in sensul sa primeasca acte in numele meu si sa nu aflu de ele in timp util, precum si accesul la dosar electronic.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes (onorarii de succese ?!?) ContSters286016 ContSters286016 Salut! Am si eu o problema. Acum 6-7 luni am inceput un proces pentru primirea unei sume de bani (aproximativ 30000 lei) in baza raspunderii civile ... (vezi toată discuția)
Plata lilicrin lilicrin Cu cat este normal sa platesti un avocat si cand ar trebui sa se efectueze plata? (vezi toată discuția)
Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)