Ai perfecta dreptate carmen_miron. Urmaresc de ceva timp forumul si imi aduc aminte de acele momente in care unii sau altii s-au plans ca au dat un raspuns gresit la examen tocmai din cauza ca nu au invatat dupa autorii agreati.
Pe de alta parte, nu pot sa ma opresc sa admir pe cei care mai au timpul si rabdarea de a consulta mai multi autori.
Este perfect adevarat ca sunt divergente de opinii cu privire la anumite institutii/probleme de drept. In principiu rolul cititului din mai multi autori nu trebuie sa fie acela de a zapaci si mai mult candidatul ci din contra ar trebui sa-l ajute sa-si clarifice acele aspecte care sunt mai putin explicit prezentate in manualul autorului agreat. Prin urmare odata identificate opiniile divergente, acestea nu vor fi insusite de catre cel care se va prezenta la examen ci vor fi inlaturate pastrand doar pe cea acceptata. Mie personal imi face teribil de bine sa citesc mai multe pareri, in primul rand pentru ca imi intiparesc temeinic informatia in minte iar pe de alta parte ma ajuta sa-mi dezvolt gandirea logico-juridica in permanenta. Bineinteles ca modul in care alegem fiecare sa ne insusim materia este personal si raspunde nevoilor fiecaruia de asimilare si aprofundare. La urma urmei din tot ceea ce s-a spus pe acest forum despre tehnicile de invatare avem posibilitatea sa adoptam/sa imprumutam ceea ce consideram ca ni se potriveste cel mai bine. Eu am cursurile autorilor agreati dupa care invat, dar pe care le completez si cu alte lucrari ce mi s-au parut interesante. Spor!
Ai perfecta dreptate carmen_miron. Urmaresc de ceva timp forumul si imi aduc aminte de acele momente in care unii sau altii s-au plans ca au dat un raspuns gresit la examen tocmai din cauza ca nu au invatat dupa autorii agreati.
Pe de alta parte, nu pot sa ma opresc sa admir pe cei care mai au timpul si rabdarea de a consulta mai multi autori.
S-AU AFISAT rezultatele la psiho pe csm