avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
camicris a scris:

IuliaMP a scris:

Ai perfecta dreptate carmen_miron. Urmaresc de ceva timp forumul si imi aduc aminte de acele momente in care unii sau altii s-au plans ca au dat un raspuns gresit la examen tocmai din cauza ca nu au invatat dupa autorii agreati.
Pe de alta parte, nu pot sa ma opresc sa admir pe cei care mai au timpul si rabdarea de a consulta mai multi autori.

da.eu sunt una dintre acele persoane...mi-am invatat lectia, dar ce ma fac ca nu-mi place Toader(
Pana ma obisnuiesc cu gandul ca trebuie sa-l citesc pe Toader, m-am apucat de procedura penala de Neagu.
Imi place cum scrie, cam multe detalii, dar foarte interesant tratatul.Voi fi ocupata vreo 3 saptamani cu Neagu.Dupa aceea vad eu ce fac cu Toader)
Mie imi place mult cursul lui Toader.Ce editie e tratatul lui Neagu dupa care inveti?
triton@ a scris:

am scăpat şi de asta....
Sper că nu e nimeni de pe aici respins, aştept să văd că toată lumea e in regulă.
Le doresc celor respinşi să treacă la reexaminare, poate au avut un moment mai prost prima dată....

daaaa....voi ati scapat.
pe noi, ceilalti, ne asteapta o vara luuuuuuuuuunga.#-o
sincere felicitari=D>
Partea generala ed. a II- a 2010, iar p. speciala cea din 2009.
In ceea ce-l priveste pe Toader, poate ma obisnuiesc si eu cu el#-o:((
Si eu am fost admis :thumbup:Am scapat de inca o etapa stresanta.:yeah:
felicitari!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)