avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Mulţumim celor care ne susţin!:ok: Imi aduc aminte că şi eu mă bucuram atunci când treceau toţi la psihologic, măcar la reexaminare; după atâta invăţat trebuie să fie foarte greu să nu treci peste acest hop.
Pentru cei care acum se pregătesc: psihologicul nu este o formalitate, nu trebuie tratat la diverse. Nici nu trebuie să te pregăteşti incă de acum pentru asta!. După euforia reuşitei la examenul propriu-zis trebuie lucrate nişte raţionamente logice, trebuie discutat cu un psiholog, trebuie să vă gândiţi la voi, la calităţi, defecte, la motivele pentru care vreţi să urmaţi această carieră ş.a.m.d. Multă baftă!
FELICITARI celor care au trecut si de ultima incercare si mult noroc celor care mai au reexaminarea:luck: !!!!!

Referitor la testele de rationament care se dau la testarea psihologica, acestea sunt la fel cu cele care se dau in partea a doua a examenului de la INM ??? Intreb daca sunt cele care au un text scurt si cinci variante de raspuns sau cele de gandire analitica ????
:-/
cine vrea paginile lipsa din Mitrache?
le-am scanat eu.
mail-ul meu
camicris78@yahoo.com
Felicitari celor care au trecut si de psihologic,iar celor care nu au trecut : MULT SUCCES LA REEXAMINARE.VA MERITATI LOCUL ACOLO :ok:Nu stiu cat e de ok ce se intampla.Mi-e foarte greu sa cred ca cineva care a ajuns pana aici,care a citit cateva mii de pagini,care si-a tocit coatele pe bancile scolilor/facultatilor etc a reusit sa-si strecoare schizofrenia sau mau stiu eu ce boala psihica #-o.Subiectivism cat cuprinde.
Multumim, silk, reddevil!
Sa speram ca va fi bine pentru toti!
Cum merge invatatul???
Mult SPOR sa aveti!!!!
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
Karmina, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)