Mulţumim celor care ne susţin!:ok: Imi aduc aminte că şi eu mă bucuram atunci când treceau toţi la psihologic, măcar la reexaminare; după atâta invăţat trebuie să fie foarte greu să nu treci peste acest hop.
Pentru cei care acum se pregătesc: psihologicul nu este o formalitate, nu trebuie tratat la diverse. Nici nu trebuie să te pregăteşti incă de acum pentru asta!. După euforia reuşitei la examenul propriu-zis trebuie lucrate nişte raţionamente logice, trebuie discutat cu un psiholog, trebuie să vă gândiţi la voi, la calităţi, defecte, la motivele pentru care vreţi să urmaţi această carieră ş.a.m.d. Multă baftă!
FELICITARI celor care au trecut si de ultima incercare si mult noroc celor care mai au reexaminarea:luck: !!!!!
Referitor la testele de rationament care se dau la testarea psihologica, acestea sunt la fel cu cele care se dau in partea a doua a examenului de la INM ??? Intreb daca sunt cele care au un text scurt si cinci variante de raspuns sau cele de gandire analitica ????
:-/
Felicitari celor care au trecut si de psihologic,iar celor care nu au trecut : MULT SUCCES LA REEXAMINARE.VA MERITATI LOCUL ACOLO :ok:Nu stiu cat e de ok ce se intampla.Mi-e foarte greu sa cred ca cineva care a ajuns pana aici,care a citit cateva mii de pagini,care si-a tocit coatele pe bancile scolilor/facultatilor etc a reusit sa-si strecoare schizofrenia sau mau stiu eu ce boala psihica #-o.Subiectivism cat cuprinde.