avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
felicitari tuturor celor admisi!=D>=D>=D>
mult succes la reexaminare celor respinsi si de asemenea mult succes in noua cariera tuturor!:)
Domnul fie cu voi!:)
O intrebare:
in tratatul de procedura penala partea generala -Neagu, 2010, la conflictul de competenta, pag.423, in al doilea paragraf, zice ca se poate ivi conflict de competenta intre procuror si organele de cercetare penala, conf. art. 46 alin.6.Cpp.
In codul meu care cica e actualizat, art. 46 are un singur aliniat si se refera la rudenia intre judecatori, deci presupun ca se refera la art. 45 alin.6.
Invat eu dupa un cod gresit redactat sau chiar e scris aiurea in tratat?
reddevil a scris:

La mine incet dar sigur (cel putin asa cred eu :D).Pana in iunie termin materiile apoi recapitulez si teste/spete/ril-uri :)

oau, in iunie termini materia =D> aia da! Nu stiu cum sunteti voi da eu pana nu am procentaj foarte mare la intrebarile grila de la o materie nu imi vine sa trec mai departe. Ma gandesc ca daca acum cu materia proaspat parcursa nu am punctaj foarte mare, mai tarziu ce voi face :-/
Gresesc cumva? Voi cei ce in curand primiti repartitia cum ati procedat?
MUlţumim mult pentru urări şi incurajări! Multă baftă tuturor în tot ceea ce vă propuneţi!
allyssa a scris:

O intrebare:
in tratatul de procedura penala partea generala -Neagu, 2010, la conflictul de competenta, pag.423, in al doilea paragraf, zice ca se poate ivi conflict de competenta intre procuror si organele de cercetare penala, conf. art. 46 alin.6.Cpp.
In codul meu care cica e actualizat, art. 46 are un singur aliniat si se refera la rudenia intre judecatori, deci presupun ca se refera la art. 45 alin.6.
Invat eu dupa un cod gresit redactat sau chiar e scris aiurea in tratat?

codul e bun.In tratat scrie aiurea.dar nu ar fi prima data.pacat, totusi, ca este o gramada de bani.#-o
eu tot timpul verific articolele din carti cu cele din cod

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)