avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
luiza2008 a scris:

geamira a scris:

scuze de off topic ......am o intrebare : la examenul de la inm din vara pot da si cei care nu au experienta< 5 ani de exp. juridic>?

Da,bineinteles!

ms mult si spor la invatat
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2010
geamira, utilizator
cip3118 a scris:

Se pare ca toata lumea studiaza penalul gen in aceasta perioada. Si eu sunt la aceasi materie.
De curiozitate cum ati inceput? Codul si apoi cartea lui Mitrache sau invers?
Spor sa aveti si-o cana de cafea:coffee: !!!

Si eu tot la penal general sunt. E prima abordare, asa ca studiez cartea lui Mitrache, si folosec Codul, la orice trimitere catre un articol, pentru lamurire si intiparire. Dupa fiecare capitol mai maricel, iau la rand toate grilele din cartile pe care le am. Iar la fiecare grila gresita ma intorc la materie, sa vad ce si cum...mi-a scapat.
Intodeauna cu :coffee:

Spor sa aveti toti si mult optimism! Sisif e ...doar un mit!:D
bafta multa celor cu reexaminarea! sunt chemati pe 5.
eu am trecut la procedura penala.nu mai aveam rabdare, dar m-a facut praf...mai ales incompatibilitatea.
Poate scana careva si din alta carte partea asta?:((
Am sarit peste penalul special...il las pentru delectare:D...adica dupa ce ma termina procedura penala#-o
si eu tot in paralel merg, cod + carte.
felicitari celor care se misca repede, eu ma chinui, nu reusesc sa-mi fac un program strict pentru invatat, caci am un baietel de 1 an jumate de care tot eu ma ocup.
oare ce-au facut cei 10 la reexam, abia astept sa vad daca trec toti.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)