Am văzut pe listele de şedinţe că la Constanţa au 70 - 90 de dosare pe şedin
ţă...Un criteriu pentru alegerea postului este pentru noi să alegem un oraş mare. Oare beneficiile unui oraş mare vor fi doborâte de o muncă cruntă astfel incât să nu te mai poţi bucura de ele?...
Voi cum staţi cu opţiunile?
eu sper sa prind post intr-un orasel care este foarte aproape de casa si cred ca am sanse mari sa ajung acolo. intr-un fel eu ma bucur ca e doar un orasel, nu e resedinta de judet, pentru ca nu vreau sa ma aglomerez chiar asa, din prima, cu 100 de dosare pe sedinta. :D
despre Constanta am auzit ca se munceste mult, dar eu tot CT as alege.
nu stiu ce sa zic de orasele mici...ca am inteles ca acolo se munceste si mai mult.cel mai bine ar fi sa va alegeti judecatorii care au complete specializate...
Într-adevăr, de obicei la instanţele din oraşele mici nu sunt complete specializate. Chestie care e destul de neplăcută. Dar totul se compensează prin volumul de muncă, diferenţele fiind semnificative. Una e să intri cu 20 de cauze, alta e să intri cu 70. Mai ales la-nceput de carieră. Unde mai pui şi gradul de complexitate al cauzelor, de regulă mai ridicat în oraşele mari.
Până la urmă totul depinde de ce vrea fiecare. :coffee:
Triton@, nu cred ca se bate lumea pe locurile de la CT. Macar tu sa vii, sa nu ma abandonezi.. sper ca te-am convins ieri la telefon ;) :yeah:
Bafta celor reexaminati! Sa ne vedem la repartitii!