avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Sunt ultimele zile mai liniştite pe care le petrecem, bine că am trecut cu toţii! =D>
instantele mari sunt extrem de aglomerate. la c-ta de exemplu am auzit ca este o instanta grea , se poate intra cu peste 100 de dosare, de regula se cam ocoleste... stiu inm-isti care abia asteapta sa plece de acolo...
Ahaaaaaa, deci tu erai Lukcelmic!!!!!:kissing:
Am făcut rost de numărul de telefon al unei judecatoare de acolo care te cunoaşte, aţi fost colege, foarte drăguţă şi ea deci deja pot vorbi de un minicolectiv cunoscut. Am mai discutat şi cu alte prsoane, hotărârea e ca şi luată dar in continuare mă interesează orice informaţie care ar putea fi utilă: avantajele unui oraş mare versus volumul de muncă.
Si eu mă bucur pentru cei care au trecut psihologicul dar incep să mă intreb ce valoare are această examinare dacă 10 oameni au fost consideraţi intâi nepotriviţi şi apoi potriviţi pentru munca de magistrat... E clar că aprecierile sunt relative şi subiective - o sursă in plus de stres, nu credeţi?

Haideţi, aştept mai multă activitate:)!
Karminaaaaa!!!!
TRITON@? Constanta nu e cam departe de casa? Ce faci? Pleci cu familia?.Inteleg s ate urmeze fara obiectiuni?
Ma bucur pentru cei care au reusit sa se adune si au inceput sa invete.... eu unul bat pasul pe loc.....
O sa fie o concurenta acerba....... presimt.....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)