avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Da, Sendre, vrem să profităm de această imprejurare să ne mutăm şi sunt multe lucruri de luat in calcul cu această ocazie...de-asta caut orice informaţie care m-ar ajuta să nu regret decizia luată.
In altă ordine de idei eşti cam pesimist din câte văd şi nu prea merge invăţatul. Mobilizează-te şi nu te mai gândi la concurenţă şi la nimic altceva decât la a te pregăti cât mai bine cu putinţă mai ales că acum ştii cum e la examen. Spor!
Hop si eu cu o intrebare: banuiti cumva cu ce data se va face angajarea? Eu va trebui sa predau stafeta la firma si nu pot sa anunt cu ce data voi pleca....
sunt...... pentru ca am vazut ca altii au mai multa vointa decat mine....sper sa compensez prin bafta... care la examen mi-a lipsit cu desavarsire...
Bravo, au trecut si cei 10, acum sunteti cu totii niste fericiti.
Bafta la repartitii.
Sa nu uitati de noi cei care invatam pentru toamna, sa ne mai povestiti de voi.
Probabil ca exam.va fi greu, concurenta la fel de mare ca la sesiunile anterioare, dar noi invatam, ne straduim.
Pepita.......prin iunie.....asa ca trebuie sa te pregatesti.......

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)