avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
felicitari celor 10! jucam in efectiv complet! Ar fi fost pacat! cel mai probabil 15 iunie! si, depinde unde facem practica de 4 saptamani.la Bucuresti sau la Tm! pot sa ne cheme si in serii! o serie sa intre la munca din 15 iunie iar alta sa mearga la cursuri! Mama!!!!!!!!!!!!! Ce ploua la mine in oras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
candy27 a scris:

stie cineva cum se procedeaza cu pregatirea noastra pentru instanta? 1 luna teorie la timisoara si 1 luna practica la instanta?

dupa luna petrecuta la timisoara eu am intrat direct in sedinta, pe 26 martie s-a incheiat la timisoara si pe 1 aprilie am intrat pe completul meu in sala, asa ca tre sa fiti pregatiti.
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
iarinares, utilizator
Buna, dragi prieteni!
Felicitari celor 10!!!! =D> =D> =D>=D>
Eu v-am zis ca in aceasta serie trecem cu toti...iar la repartitii ne vom amuza de stresul cauzat de psiho!:P
Acum...repartitiile! Sa speram ca fiecare va obtine postul dorit!:luck: :luck::luck:
Triton, felicitari pentru curajul unei asemenea schimbari! Noi ne bucuram ca optezi pentru Constanta deoarece speram ca vom ramane prieteni si vom sta la tine cand venim la mare....:D
Sper ca la repartitii sa ne cunoastem cei de pe acest forum! :hugall:

Mult succes si spor la invatat celor care urmeaza sa sustina examenul la INM si in toamna!!!!
Sendre, trebuie sa iti intri in ritm si sa tragi tare...timpul trece! Trebuie sa cauti in tine acea forta care te ajuta sa mergi mai departe!!!! Tine minte ca noi avem o forta interioara irezistibila!!! De noi depinde sa depasim obstacolele!!!! BAFTA!!!!
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Karmina, utilizator
Va doresc tuturor celor care ati reusit, bafta multa la repartitii, sa va vedeti pe postul dorit si ravnit! :luck: :luck: :luck:

Sper sa fiu si eu printre cei admisi la INM la vara! :rolleyes:
iarinares a scris:

candy27 a scris:

stie cineva cum se procedeaza cu pregatirea noastra pentru instanta? 1 luna teorie la timisoara si 1 luna practica la instanta?

dupa luna petrecuta la timisoara eu am intrat direct in sedinta, pe 26 martie s-a incheiat la timisoara si pe 1 aprilie am intrat pe completul meu in sala, asa ca tre sa fiti pregatiti.

Mă bucur să văd că ai rămas activă pe forum @iarinares. Când am picat în noiembrie deşi aveam o notă bună am fost uşor mâhnit, dar imediat după aceea, citind postările tale despre cum te-ai pregătit brusc mi-a crescut optimismul şi am apreciat metodele tale de învăţare (ce difereau de cele ale majorităţii) ca fiind impecabile. Bineînţeles, te-am luat ca model pe tine. Am văzut că ulterior pe forum în mai multe rânduri ai continuat să dai sfaturi despre cum trebuie să te pregăteşti iar multe persoane păreau să nu le bage în seamă şi continuau cu întrebările clasice "după ce cărţi învăţaţi?" ... "după astea: ...". Să ştii că eu am luat foarte în serios scrierile tale şi în cele din urmă am reuşit. Prin urmare, o parte din reuşita mea se datorează şi ţie iar pe această cale ţin să-ţi mulţumesc pentru eforturile depuse în scopul de a ne lumina şi pe noi, eforturi care în cele din urmă au dat roade. Tot respectul! =D>

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)