Bine...bine...o să intru eu cu 100 de dosare pe şedinţă ca să aveţi voi unde să staţi la mare...B-)
Păi la repartiţii, rămâne cum am stabilit: mergem la un suc. Musai!
si eu vreau sa-i multumesc Iarinei pt sfaturi; chiar am aplicat metoda ei si s-a vazut; la procedura penala atentie la Neagu , tratatul nu are nici macar toate RIL-urile din 2008 , asa ca atentie mare ; luati-va coduri care sa aibe sub fiecare articol RIL-urile admise;
Triton... şi eu m-am gândit serios la Constanţa sau Mangalia...încă nu m-am decis...La Judecătoria Constanţa sunt 2 colegi din Slatina... iar soţia unuia dintre ei este judecător la Tulcea...aşa că mie mi-ar fi mai uşor...plus că toate rudele din partea mamei stau în Constanţa şi Eforie Nord...
ufff
sa inteleg ca mai avem de asteptat inca o luna pana sa ne vedem pe posturi? sau macar la cursuri...
si eu as vrea sa stiu cu aproximatie macar cand trebuie sa imi fac cererea de incetare a raporturilor de munca, am inceput sa imi fac deja procesul-verbal de predare a lucrarilor, dar sefului ii stau in ochi ca nu mai am dosare noi si ma intreaba in fiecare zi totusi cand plec... plus ca la salariile din primarie de acu, daca mai scad si astia 25%, ajung sa muncesc doar ca sa platesc bona copilului... si ceva maruntis de buzunar.