avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
camicris a scris:

ENGFULL a scris:

atentie : 2 RIL importante au fost publicate
- in Mof. nr. 275/28.04.2010 privind art. 397 alin 2 CPP privind admisibilitatea unei cai de atac impotriva sentintei prin care instanta sesizata direct prin cererea de revizuire se desesizeaza si trimite cauza proc competent ( Decizia nr. 24 /12.oct.2009 a ICCJ)
- in Mof nr. 284/30.04.2010 privind fapta conducatorului de autovehicul sau tramvai care a produs o vatamare corporala din culpa constituie - si sunt date 3 situiatii ( decizia nr.26 /12 oct.2009

in codul de la edit Hamangiu sunt trecute si aceste 2 RIL-uri(cel actualizat pana la 10 ian 2010)
As vrea si eu denumirea exacta a codului actualizat cu RIL-uri pe 2010 te rog din suflet
Normal ar fi sa ne incadreze ca si pe cei intrati pana acum, urmand ca pentru o anumita perioada sa luam cu 25% mai putin. Daca ne incadreaza cu cele 25 procente in minus, eu consider ca nu este legal si probabil voi da statul in judecata.
fluturas1980 a scris:

camicris a scris:

ENGFULL a scris:

atentie : 2 RIL importante au fost publicate
- in Mof. nr. 275/28.04.2010 privind art. 397 alin 2 CPP privind admisibilitatea unei cai de atac impotriva sentintei prin care instanta sesizata direct prin cererea de revizuire se desesizeaza si trimite cauza proc competent ( Decizia nr. 24 /12.oct.2009 a ICCJ)
- in Mof nr. 284/30.04.2010 privind fapta conducatorului de autovehicul sau tramvai care a produs o vatamare corporala din culpa constituie - si sunt date 3 situiatii ( decizia nr.26 /12 oct.2009

in codul de la edit Hamangiu sunt trecute si aceste 2 RIL-uri(cel actualizat pana la 10 ian 2010)
As vrea si eu denumirea exacta a codului actualizat cu RIL-uri pe 2010 te rog din suflet

Exista pe piata
Cod ......... si legile conexe (cu recursurile in interesul legii admise)
Editie coordonta de prof.univ. dr. Valerian Cioclei, Editura C.H.Beck
Actualiata 10.03.2010
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
daniel26, utilizator
pe 13 mai la sedintele sectiilor CSM se va discuta indeplinirea de către candidatii la concursul din 21 martie a conditiilor legale pt- admiterea in magistratura. Aşa că la sfârşitul săptămânii ne putem aştepta sa ne cheme la repartitii.

fluturas1980 a scris:
De ce blestemi? Ai terminat la Spiru Haret?

yup, am terminat spiru haret.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)