avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
pt. cei care am promovat examenul:

[ link extern ]
(pct. 6)

[ link extern ]
(pct.2)

poate ne cheama saptamana viitoare la repartitii :D

triton...scuze....acum am vazut ca ai postat si tu....:">
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
Karmina, utilizator
:kissing: Incepe numărătoarea inversă...
Am să mă interesez dacă judecătorii sunt chemaţi impreună cu procurării ca să ştim dacă ne intâlnim cum am stabilit. Atâta îţi trebuie, Karmina, să nu arăţi ca un personaj drăgălaş de desene animate cum ţi-ai ales la avatar...:))
scuze, procurori
triton, multumesc....dar...un procuror trebuie sa fie ....:duh:
asa ca mi-am schimbat look-ul :weg:

si eu sunt curioasa daca o sa avem in aceeasi zi repartitiile, judecatorii cu procurorii

iarinares, cum a fost la voi?
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
Karmina, utilizator
In seara asta am citit tot topicul de la cap la coada si ma gandeam ca daca eram mai atenta la voi poate luam examenul, am fost aproape dar recunosc ca nu am citit deloc jurisprudenta. ZZ man multumesc de ajutor, sper sa avem acelasi stil de gandire si sa ma ajute sinteza ta din jurisprudenta si cine stie de la toamna poate trec si eu in tabara voastra* a celor admisi.
Felicitari celor care au reusit!!! noi ceilalti -burta pe carte ca vara e lungaB-)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)