avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
triton@ a scris:

:kissing: Incepe numărătoarea inversă...
Am să mă interesez dacă judecătorii sunt chemaţi impreună cu procurării ca să ştim dacă ne intâlnim cum am stabilit. Atâta îţi trebuie, Karmina, să nu arăţi ca un personaj drăgălaş de desene animate cum ţi-ai ales la avatar...:))

arata muult mai bine .....:D

am citit topicul cu "admitere magistratura nov 2009 " si la ei a fost cam asa
pe 21 ian s-a discutat pe sectii indeplinirea conditiilor legale de catre canditati ( ceea ce la noi va fi pe 13 mai ) in dupa-amiaza aceleeasi zile , dupa terminarea sedintelor au fost contactati telefonic , iar repartitiile au fost luni 25 ianuarie , ceea ce la noi ar putea fi pe 17 mai ....:D
asa ca joi telefoanele la purtator
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
ENGFULL, utilizator
Karmina a scris:

triton, multumesc....dar...un procuror trebuie sa fie ....:duh:
asa ca mi-am schimbat look-ul :weg:

:))Nu ştiu dacă ai să reuşeşti tu să fii aşa fioroasă...
Să ne auzim şi să ne vedem cu bine!
danielled a scris:

In seara asta am citit tot topicul de la cap la coada si ma gandeam ca daca eram mai atenta la voi poate luam examenul, am fost aproape dar recunosc ca nu am citit deloc jurisprudenta. ZZ man multumesc de ajutor, sper sa avem acelasi stil de gandire si sa ma ajute sinteza ta din jurisprudenta si cine stie de la toamna poate trec si eu in tabara voastra* a celor admisi.
Felicitari celor care au reusit!!! noi ceilalti -burta pe carte ca vara e lungaB-)
Pot sa intreb ce punctaj ai avut? Te-ai apucat de invatat? Cum merge?
Ca tot s-a discutat despre salariul de incadrare. Stie cineva cat este?
Karmina a scris:

triton, multumesc....dar...un procuror trebuie sa fie ....:duh:
asa ca mi-am schimbat look-ul :weg:

si eu sunt curioasa daca o sa avem in aceeasi zi repartitiile, judecatorii cu procurorii

iarinares, cum a fost la voi?

in aceeasi zi am fost chemati, iar in sala au intrat primii, procurorii ca erau mai putini, si apoi noi ca eram aproape inca o data cat ei. Si la formare, eu am picat in prima etapa, am fost tot cu procurorii, ceilalti din grupa a II-a au fost singurei.
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
iarinares, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)